Despre noi

Zantra lashes & Zantra Academy

Calitatea face diferenta

Cum am ajuns de la un tehnician care lucra acasă, la multi-campioană internațională cu 13 titluri obtinute, trainer cu peste 50 de cursante din toata lumea, sponsor si jurat la campionate?

Mereu m-a atras domeniul beauty asa ca am făcut un curs de extensii de gene doar de curiozitate iar in prima parte a CARIEREI mele de lash artist am stat ascunsa.
Spre uimirea mea si a celor din jur, aveam mana buna si lucram frumos chiar si pentru o incepatoare dar pentru ca m-am îndrăgostit de penseta din prima secundă, am decis ca nu-mi ajunge acel curs de bază de 2 ore si trebuie sa aflu tot, asa ca am cautat cele mai bune cursuri astfel incat in acest moment am o colectie de peste 30 de cursuri si webinare.
Nu am tintit spre training, mie imi placea sa lucrez efectiv, cu clientele, insa multe fete ma rugau sa le învăț si pe ele așa ca mi-am luat certificatul de formator și am început, cu mari emotii, sa tin cursuri.
Mi-am format o programa solida si extrem de vasta, tocmai pentru a ma asigura ca nimeni nu pleacă de la cursurile mele, așa cum am plecat eu de la primul meu curs de baza.
Dupa 5 ani de activitate, mii de lucrari efectuate si sute de produse testate, am decis ca e timpul ca piata din Romania sa cunoasca o noua gama completa de produse. Produse de calitate, atent selectate si testate de către tehnicieni experimentați, la preturi accesibile.
Asa a aparut Zantra Lashes!

gerorgi-despre-noi
Albulescu Georgiana-Elissa

Oferte si promotii

Sistem de compensare cu puncte de reducere pe care le poți folosi cum vrei.

Transport gratuit

Taxa de transport fixa de 19 ron. Transport gratuit la comenzile peste 300 lei.

Calitate garantata

Calitatea face diferenta in fiecare produs pe care îl achizitionati.

Shopping Cart
Scroll to Top