Termeni si conditii

Detalii de identificare a companiei

ZANTRA BEAUTY SALON SRL

CIF: 41010567

Reg. com: J26/959/2019

Adresa sediu social: Str. Slatina, Nr.4, Târgu Mureș, Jud. Mureș

IBAN : RO81BTRLRONCRT0497798901

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Transport si Livrare

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand serviciile de curierat alese de noi.

Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza  de regula sub 48 de ore. Exista insa si situatii cand transportul si livrarea pot dura pana la 4 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii pentru produsele de pe stoc. In aceste situatii speciale, cand timpul de livrare poate fi depasit, clientul va fi notificat telefonic de catre Zantra Lashes.

Receptia coletelor se face exclusiv in prezenta unui reprezentant al firmei de curierat.

Tarife transport:


Comenzi între 50 si 300 lei – 19 lei
Comenzi peste 300 lei – Gratuit

Informatii transport comenzi

Comanda minima este de … de lei.
Comenzile noastre sunt livrate rapid si sigur cu ajutorul firmelor de curierat rapid.
Transportul este GRATUIT* la comenzile peste 300 LEI!

Confidentialitate si Protectia datelor

In timpul navigarii si utilizarii acestui site, pentru achizitioanarea de produse vi se va solicita sa ne furnizati unele date personale. Acestea vor fi utilizate in conformitate cu legile in vigoare si nu vor fi transmise tertilor. Datele dumneavoastra personale sunt confidentiale. In acest sens, toate raspunsurile Dvs. la eventualele chestionare de pe site sunt considerate voluntare.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, operatorul Zantra Beauty Salon SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Zantra Beauty Salon SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform Legii nr. 677/2001 beneficiati de drepturile de acces, de interventie asupra datelor furnizate de dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale transmise de dumneavoastra si de a solicita in mod gratuit stergerea lor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa Zantra Beauty Salon SRL.

Va este recunoscut, de asemenea, dreptul de a va adresa justitiei, in cazul in care considerati ca drepturile dumneavoastra au fost nerespectate.

Precizam si ca, potrivit articolului 12 din Legea nr. 506/2004, alineatul 1, “este interzisa efectuarea de comunicari comerciale prin utilizarea unor sisteme automate de apelare care nu necesita interventia unui operator uman, prin fax ori prin posta electronica sau orice alta metoda care foloseste serviciile de comunicatii electronice destinate publicului, cu exceptia cazului in care abonatul vizat si-a exprimat in prealabil consimtamantul expres pentru a primi asemenea comunicari”.

Politica de vanzari

Preturile produselor de pe site-ul zantralashes.com sunt exprimate in RON, si sunt valabile in limita stocului disponibil. Zantra Beauty Salon SRL isi aloca dreptul de a anula livrarea produselor pentru care constata o eventuala eroare de introducere a pretului sau a datelor tehnice, si isi asuma anuntarea clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In eventualitatea nelivrarii unui produs sau a livrarii necorespunzatoare, valoarea maxima a obligatiilor Zantra Beauty Salon SRL, fata de orice client, este egala cu valorea  sumelor platite de client catre firma pentru livrarile mentionate.  Pentru ofertele speciale exista posibilitatea ca discount-urile sa fie diminuate fata de oferta generala.

Putem sa ne asumam raspunderea pentru ceea ce vindem si sa garantam faptul ca nu exista niciun risc pentru cei care sunt hotarati sa devina clienti. Exista suficiente avantaje pentru a cumpara ceea ce noi recomandam.

Zantra Beauty Salon SRL va putea desfasura orice campanie promotionala pentru produsele prezentate, conditiile de desfasurare ale acestora fiind stabilite si publicate pe site-ul zantralashes.com

Facturarea produselor oferite prin intermediul site-ului zantralashes.com  se face doar catre persoane fizice si juridice din Romania. Pretul final platit de cumparator este format din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de expeditie si eventualele taxe percepute de statul roman (taxa verde etc.). Zantra Beauty Salon SRL nu percepe taxe suplimentare la cumpararea produsului.

Garantie

Produsele achizitionate prin intermediul site-ului zantralashes.com beneficiaza de garantia obisnuita acordata de producator pentru fiecare produs in parte.
In acest sens, dupa caz, fiecare produs ce beneficiaza de garantie va fi insotit de certificatul de garantie de la producator acolo unde acesta este furnizat de firma producatoare. Garantia se acorda pentru vicii de fabricatie si acopera situatiile in care produsul se defecteaza in momentul in care acesta este utilizat in parametrii dictati de producator.

Utilizarea defectuasa a produseleor atrage dupa sine pierderea garantiei.

Declinarea responsabilitatii

Continutul site-ului zantralashes.com constituie o prezentare generala a gamei de produse pe care firma Zantra Beauty Salon SRL le propune clientilor sai.  Desi incercam sa ne apropiem  cat mai mult de caracteristicile  produselor vandute, nu se oferă garanţii cu privire la fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe  acest site. Va rugm sa tineti cont ca imaginile si descrierile produselor care se regăsesc pe paginile acestui site sunt cu titlu de prezentare. In acest sens ele pot diferi în orice mod (configuraţie, culori, inclusiv dar fără a se limita la aspectele vizuale precum şi datele si caracteristicile tehnice, sau preturi) şi nu implică obligativitatea Zantra Beauty Salon SRL de a furniza produse perfect identice. Din acest motiv, orice informaţii relevante pot fi obţinute numai prin contactarea Zantra Beauty Salon SRL.

Politica de returnari

Produsele achizitionate prin intermediul zantralashes.com pot fi returnate in termen de 14 zile lucratoare in starea in care acestea au fost achizitionate ( noi, in ambalajul original) fara a se justifica o cauza, urmand a se achita intr-un cont indicat de persoana ce returneaza produsul a contravalorii acestuia. Orice cheltuiala legata de ambalarea, transportul, returul precum si comisioanele bancare aferente, sunt plati externe si vor fi scazute din suma datorata a fi rambursata pentru produsele retur.

Zantra Beauty Salon SRL se obliga sa achite toate taxele legate de ambalare, transport si comisioane bancare pentru produsele returnate ce se domonstreaza ca nu sunt identice cu cele comandate de client ( ex: se comanda un produs si este livrat altul in mod eronat). De asemenea, in situatia in care unul sau mai multe produse nu se livreaza, dar pentru ele s-a facut incasare, Zantra Beauty Salon SRL va suporta cheltuielile cu ambalajul, transportul si comisioanele bancare aferente livrarii produselor lipsa, asta in cazul in care nu va exista un alt acord agreat de ambele parti pentru solutionarea problemelor.

Protectia consumatorilor – A.N.P.C.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor poate fi accesata la urmatoarea adresa web:

http://www.anpc.gov.ro/

Shopping Cart
Scroll to Top