Regulament tombola si puncte

Tombola lunara se desfasoara permanent.
Extragerea are loc live pe pagina de Facebook Zantra Lashes in primele zile ale fiecărei luni, pentru participantele din luna precedenta.
La tombola se înscriu automat toate comenzile de peste 200 lei. Pentru fiecare 200 lei cheltuiti pe aceasi comanda vei primi un alt număr de participare.
Exemplu: o comanda de 600 lei va primi 3 numere consecutive.
Cand vei fi contactata telefonic pentru confirmarea comenzii, ti se vor transmite numerele de participare.
In suma minima pentru participare nu intra contravaloarea transportului.
Nu se pot cumula mai multe comenzi pentru a atinge suma minima de participare la tombola, suma trebuie sa fie cumulata pe aceasi comanda.
Premiile castigate la tombola vor fi expediate impreuna cu urmatoarea comanda plasata, nu se expediaza individual.
In acest sens, la următoarea comanda plasată după castigarea premiului, te rugăm sa specifici in secțiunea de observații ca esti castigatoarea tombolei. În cazul in care premiul consta in Puncte Zantra, acestea vor fi adaugate in contul tau de client si vor putea fi folosite oricand.
In acest sens, înregistrarea pe site si deținerea unui cont de client este obligatorie. Punctele castigate pot fi folosite ca atare, nu se poate solicita contravaloarea lor in bani sau produse.
Bafta!

Punctele Zantra sunt un sistem de recompensare a clienților fideli.
Majoritatea produselor din magazin au un număr de puncte.
După plasarea comenzii, aceste puncte se aduna in contul tau de client si le vei putea folosi la următoarele comenzi pentru a beneficia de reducerea pe care punctele o reprezinta. Pentru a aduna punctele este necesar sa detii un cont de client.
Punctele nu expira, ele te vor astepta mereu in cont. Le poti folosi la fiecare comanda sau le poti aduna si le utilizezi cand doresti. Tu alegi.
Punctele se obtin prin plasarea de comenzi, in urma tombolelor sau concursurilor organizate pe pagina de Facebook Zantra Lashes sau cu diferite ocazii. Primesti 10 puncte cand iti creezi contul. Primesti 15 puncte de ziua ta de nastere. Un punct Zantra = 1 leu.

Shopping Cart
Scroll to Top