Înscrie-te în echipa

echipa zantra 2

Cum ar arata cerul cu o singura stea?

Noi, la Zantra Lashes credem in oameni si in puterea lor de a face lucruri sclipitoare, impreuna. Echipa Zantra este o familie formata din tehnicieni cu o viziune comuna care inteleg importanta calității si a efortului sincer. Fiecare om este suma experiențelor si a oamenilor din viața sa, daca dorești sa cresti alături de oameni de calitate, te asteptam in echipa in calitate de Brand Ambasador sau Distribuitor.

Brand Ambasador

Brand Ambasadorul este acel tehnician care reprezinta brandul Zantra Lashes atat in spatiul fizic cat si in cel virtual, cu scopul de a promova produsele si serviciile oferite. Trebuie sa fie o persoana pozitiva, sinceră și influentă care împărtășește pasiunea si valorile pe care Zantra Lashes le promovează. Daca-ti doresti sa te alături echipei, completeaza chestionarul de mai jos si lasa-ne un mesaj in care sa ne spui in cateva cuvinte de ce iti doresti sa faci parte din familia Zantra.

inscrie-te in echipa

Obligațiile ambasadorului:

-experienta minim 2 ani in aplicarea extensiilor de gene
-testarea, cunoasterea si folosirea produselor Zantra Lashes
-lucrari curate si corecte
-activitate orientata spre evolutie
-promovarea produselor si serviciilor Zantra Lashes
-personalitate pozitiva si entuziasta
-abilitati de tip “influencer”
-pasiune pentru calitate

Beneficiile ambasadorului:

-reduceri substantiale la produsele Zantra Lashes
-comisioane lunare
-promovare de catre brand si restul echipei
-reduceri la evenimente
-acces la cele mai noi informatii din domeniu
-banner personalizat
-logo personalizat
-acces intr-o echipa profesionista

Distribuitor Zantra Lashes

Distribuitorul Zantra Lashes este acea persoana care promoveaza si comercializeaza produsele Zantra Lashes pe un teritoriu delimitat, la preturile impuse de brand. Functia de distribuitor poate fi cumulata cu cea de ambasador si poate fi ocupata de catre persoane care activeaza pe teritoriul statelor din Europa (exceptie Romania). Daca doresti sa devii distribuitor Zantra Lashes, completeaza chestionarul de mai jos.

Alătură-te echipei

Shopping Cart
Scroll to Top